Click here to get your tickets to Downtown Chowdown ft. Nelly, The Goo Goo Dolls & Thompson Square!

Win Ariana Grande Tickets At 9:40am Tomorrow Morning With ‘The BIG Prize Minute!’

You can win tickets to see Ariana Grande, 5 pizza’s from Pizza Guys, tickets to Fright Planet & more tomorrow morning on The Tony Tecate Show with Bre at 9:40am by playing The BIG Prize Minute! 

This is how it works, answer 10 questions in 60 seconds to win! If we don’t get a winner, we add another prize to the prize pot, and ask the same questions until all 10 questions are conquered!

Today’s questions that were answered correctly:

  1. What is the name of the new Kings arena? (Answer: Golden 1 Center)
  2. What kind of pie did Mayor Kevin Johnson get hit with? (Answer: Coconut Creme)
  3. What are the three main parts of a story? (Answer: Character, Setting and Plot)
  4. How many gigawatts did Doc Brown need in Back to the Future? (Answer: 1.21 gigawatts)
  5. How many apple seeds would you need to eat to get a lethal dose of cyanide? (Answer: 200 apples or 20 apple cores)
  6. How old is the Earth estimated to be? (Answer: 4.54 Billion Years)
  7. Name the 23rd state? (Answer: Maine)
  8. What size shoe does Shaquille O’Neal wear? (Answer: Size 22)
  9. What is the name of the show you’re listening too right now? (Answer: The Tony Tecate Show with Bre)

Today, we got to question number 9, one more question to go! So listen in tomorrow morning in the 9am hour to see if you got what it takes!

We will post the questions that were answered correctly everyday, so check back!

More from Bre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

More From 1025 KSFM

Get The App
Follow Us On Facebook

Listen Live